Belangrijk!

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt: Fem.club. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer. Ondanks mijn zorgvuldigheid is het mogelijk dat een gepubliceerd artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Hoewel we zulke gevallen betreuren, kan aan de inhoud van Fem.club geen enkele rechten ontleend worden en is ondergetekende dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Fem.club. Ook is het goed om je er op te wijzen dat Fem.club niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de websites waar ik naar verwijs en/of link.

AUTEURSRECHTEN

Alle inhoud van Fem.club is zelf geschreven, sommige foto’s zijn zelfgemaakt, sommige zijn verkregen via (stock)fotobanken zoals Shutterstock. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fem.club. Voor toestemming en de geldende voorwaarden kun je hier contact opnemen.

De inhoud op Fem.club kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur. Neem contact op wanneer je denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van jou of jouw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Ik zal er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

REAGEREN

Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel op Fem.club te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend en/of bedreigend is. Fem.club behoudt zich het recht voor om een reactie te kunnen verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. Hoewel hier actief op gemodereerd wordt, zal Fem.club in geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast. Heb je interesse in een samenwerking? Hier zijn veel effectievere mogelijkheden voor. Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

SAMENWERKINGEN

Door middel van een advertentie, review of mention is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan met mij. Neem contact op voor een uitgebreidere toelichting: welkom@femclub.nl.

Gesponsorde artikelen/affiliate links

Bij het schrijven van artikelen plaats ik ter ondersteuning van de tekst relevante links. Dit kan soms een affiliate link zijn. Dit houdt in dat als jij op de link klik die ik plaats en/of een aankoop doet, ik daar een kleine vergoeding voor ontvang van de betreffende webshop. Belangrijk om te weten: het kost jou niets extra!

Ook worden er artikelen geschreven in samenwerking met derde partijen. Dit kan bijvoorbeeld een review zijn waarvoor ik een product en/of dienst ontvang. Of je zult uit de tekst begrijpen dat het een gesponsord artikel is of ik zal dat met onderstaande afbeelding aanduiden. Hoe dan ook zal het mijn mening niet beïnvloeden.

 

 

Mary-Lou
Oprichtster Fem.club

Pin dit